Dag 11: Avrundning

Det finns några återkommande praktiska element i min resa: Löpa, blogga, äta, hotell, och bagage. Rätt skött bjuder alla elementen på möten och möjligheter.

Jag checkade in på Park Astoria i Enköping efter min sprintdistans idag. Fick jättebra kontakt med Margareta i receptionen som var urtrevlig.
Efter att ha avnjutit en sen middag i hotellets bottenvåning bestående av en mumsig 215g hamburgare med klyftpotatis och sallad, samt en rejäl
portion glass med jordgubbar och grönt te blev det en kort promenad genom den lilla stadskärnan. Gick förbi ett spelställe  -Joar Blå- där jag vill minnas  att jag spelat  typ någon gång på 90-talet.
Kändes lite skumt faktiskt ur detta perspektivet. Livet var definitivt annorlunda då, ute på turné.
Väl tillbaka hade Caroline kommit in för att avlösa Margareta i receptionen så då fick jag chans att tala lite med ytterligare en trevlig person.
Park Astoria känns urmysigt, och imorgon bitti tänker jag testa deras relaxavdelning. Det blev inte läge nu under kvällen.

Imorgon blir det som sagt Stockholm. Jag skall bo på Quality Airport Hotel vid Arlandastad nära Märsta de närmsta 3 nätterna, och sedan 1 natt inne i city innan det är dags att dra hemåt söderut, förhoppningsvis via TV4s Nyhetsmorgonstudio på måndag morgon om jag har lite tur. Det hade varit jättekul och inspirerande onekligen.

Det kommer att passa mig utmärkt att relaxa ett par dagar lite utanför city i ett superfräscht hotell, dels för närheten till grönområden, samt att etappen imorgon blir ett par mil kortare. Typ 6 mil istället för 8,5. Det känns mer hanterbart.  Speciellt om det blir ”mina nya favoritsysselsättning” maratonpromenad. Fast det kanske är som min bror Lasse och hans tjej Jessica säger att powerwalk är den ultimata träningsformen. Den höll iaf på att knäcka mig igår 🙂

Nä, nu är det sent. Jag skall nog lägga in mina värden, och försöka svara på några kommentarer. Sen får det vara för idag.

Kram och God Natt!

Martin

4 kommentarer

 1. Hey Martin, du är helt fantastisk i din ”resa”! Tack Ulf J, som satte oss i förbindelse med dig, Martin, så vi fick vara med om detta helt otroliga äventyr. Hoppas benen håller, men som flera här har sagt, det är inte målet, det är vägen, och som du själv säger, varje dag är en vinst!
  Heja på, vi följer och tänker på dig!
  Therese
  Lindh & Partners

 2. Hej min vän!! Har just för första gången sett din blog eftersom jag varit utanför cyberspace i två veckor (bredbandet i Bulgarien var lite tricky att hitta). Kastade mig genast över dina berättelser men sansade mig snart och insåg att jag måste koncentrera mig på rätt saker, nu är jag ju på kontoret för att jobba undan så att jag kan gå hem och mysa sen. Myset idag består helt klart av att lusläsa om din resa hittills och allt annat som finns att läsa på denna snygga websida.

  Vill bara passa på att säga att jag läst mitt livs bästa bok de senaste två veckorna – den handlade om någon sorts bil 🙂 – och jag har köpt ett exemplar till dig!!!

  Gratulerar till att du klarat av halva vägen! kram //petra

 3. Hej Therese!
  Benen är inte så glada idag, men med er härliga uppmuntran skall jag nog få fart på dom så att dom bär hela vägen tillbaka till Götet.
  Tack för att ni är med mig 🙂

  Kolla förresten gärna DN imorgon, och TV4 nyhetsmorgon på måndag 06.45 om ni har möjlighet.

  Kram / Martin

 4. Hej Petra!
  Välkommen tillbaka 🙂 hoppas att ni har haft 2 underbara veckor i Bulgarien.
  Att vara bredbandsfri ett par veckor om året kommer nog i framtiden att ordineras som medicin av läkarna.
  Jag måste dock erkänna att jag har saknat dina rader då och då.
  Men vadå, nu är ju ordningen återställd 🙂

  Jag blir grymt nyfiken på vad bilboken som du nämner har att erbjuda.
  Jag känner igen ämnet, tror jag 🙂

  Kram, och ytterligare några kramar till för att du varit borta!
  Martin


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s